luni, 30 iulie 2012

Frauda e in plina desfasurare !

Realitatea este cam asa: daca un guvern informat de Institutul de Statistica asupra datelor exacte in legatura cu evidenta populatiei 'prefera' sa comunice prin ministrul lui de interne Ioan Rus, inainte de a se incepe vreo polemica pe aceasta tema, cifra de 18.300.000  incat cvorumul sa fie peste 9.000.000, inseamna ca o face intentionat si atunci are 2 planuri.

Primul s-a desfasurat azinoapte.

Pentru ca tot se vorbeste de fraude masive haide sa speculam, sa incercam sa le concretizam si sa le corelam cu ce am spus inainte - in prima parte a zilei, si nu pe inserat, se introduc in urne oriunde, pt ca se poate vota oriunde, 3.000.000 de voturi ale unor persoane care teoretic exista in liste, dar practic, dupa cum se va vedea in zilele urmatoare, nu mai exista in randul populatiei Romaniei. Se voteaza pe urma 'normal', iar intre 20 si 23 se iese la vot masiv, 'legal', absolut legal si in felul asta se atinge si cvorumul si, bineinteles si majoritatea simpla sau absoluta. Vezi explicatia la cozile imense de la urne din regie de exemplu sau din alte locuri, unde la 11 fara un sfert, dupa o zi intreaga, oamenii se imbulzeau la vot si a lipsit putin, ca s-au pacalit, sa apuce sa mai voteze masiv, prin fermitatea BEC care a inchis la 11 fix usile, cu toata presiunea ‘votantilor’.

O simpla intamplare sau o anomalie ??? NU !!! mai degraba un calcul.

Varianta nu a reusit pt ca probabil n-a fost luata in consideratie maghiarimea si apelul lui Orban J, care au inclinat votul in favoarea lui Basescu.

Dar, cum ne-am obisnuit, exista, probabil, si un plan B. Sa incercam sa-l anticipam. Dupa ‘devoalarea’ prin toate mijloacele, pe toate canalele si prin toti reprezentantii USL a acestei carente majore, va fi informata CCR, dupa publicarea acum – fortata sau in graba -  a rezultatelor recensamantului, de ci CCR va fi informata ca, de fapt, s-a votat pe un cvorum fals care ar fi trebuit sa fie pe undeva pe la 7-7,5 milioane si care, probabil, ca a si fost atins in aceste conditii. Curtea va intra in dificultate, va sesiza eventual un viciu de forma in procedura desfasurarii referendumului, si va declara ca, conform Art.3 din Hotararea34/6iulie2012, nu se poate pronunta in legatura cu validarea sau invalidarea acestuia, intrucat ii lipsesc datele necesare, trimitand-o la Palrlament ca sa gaseasca o rezolvare. Parlamentul va cere publicarea oficiala a datelor recensamantului, dupa care, in functie de tupeul pe care il are in ziua respectiva, va putea cere direct validarea referedumului sau, in mod european, civilizat, repetarea lui din cauza unui viciu de procedura, pe baza caruia s-a stabilit un prag de participare fals, conform noilor comunicate ale acestei institutii a statului.

Cam asta se pare ca ne asteapta.

Cert este ca ei stiau toate lucrurile astea chiar din momentul in care Ponta s-a angajat la Bruxelles sa accepte pragul de 9 milioane. Ar fi fost o anomalie ca acest recensamant, facut la nivel european, sa nu fie cunoscut tocmai in Romania si tocmai inaintea unui referendum.

Ar mai ramane o problema. Punerea de acord a viitorului numar de cetateni romani inscrisi in liste care va aparea cu siguranta in urmatoarele zile undeva pe la 15 milioane in tara, cu numarul acelora de la localele de acum 2 luni ! Ca e cam greu sa moara peste 3 milioane de oameni in doar 2 luni.

In directia asta probabil ca ar trebui lucrat.

5 comentarii:

  1. Ar fi pertinent ceea ce spui daca la alegeri si referendumuri s-ar face listele electorale dupa recensaminte. Dar listele electorale sunt facute de Min. de Interne dupa datele de la evidenta populatiei. De unde si expresia: din numarul celor inscrisi in listele electorale. Ministerul de interne a inaintat niste liste care nu au treaba cu vreun referendum ci doar cu populatia de peste 18 ani asa cum figureaza ea la Serviciul de Evidenta a Populatiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Evidenta populatiei tine seama incontinuu de noii nascuti si de cei decedati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu si eu lucrurile astea, ca nu sunt vruen secret, eu nu am semnalat decat ce cred, mai exact sunt sigura, ca pot sa invoce USL!

    RăspundețiȘtergere
  4. Apelul pe care bolsevicii il fac la schimbarea numarului de votanti e o manifestare a disperarii lor. Incearca marea cu degetul, pentru ca rezultatul recensamantului e PROVIZORIU, asadar zero.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cred ca este vorba de cele 3 mil de oameni disparuti, este mai degraba vorba de Disapora...care este tot in jur de 3 milioane si despre care Crin Antonescu la inceputul campaniei referendumului a spus : "Diaspora nu are dreptul la vot pentru ca nu plateste taxe in Romania"

    RăspundețiȘtergere