marți, 10 iulie 2012

Hayssam, Năstase, Iliescu – o combinație explozivă !

Căutând după diverse am dat peste un articol mai vechi al cărui conținut aș dori să vi-l reamintesc :

"Hayssam a fost operat în 2006 în spitalul penitenciarului Rahova de chirurgul Mircea Beuran, diagnosticul fiind de cancer la colon.(...) Ulterior, medicul Mircea Beuran a declarat la Realitatea TV că sirianul avea cancer la vremea aceea și că "întreaga operație a fost filmată și văzută de mai multe personalități ale lumii juridice"..." (sursa : ziare.com)

Cum golanii ăștia călăresc evenimentele în așa hal la foc continuu încât nicio temă nu poate fi dusă până la capăt și, practic, nu poate fi rezolvat niciun caz, să revenim puțin la locatarul de lux de la Rahova și să ne întrebăm de ce în cazul lui nu a fost posibil ceea ce iată a fost posibil cu muuult timp înainte, bănuiesc că între timp dotările au fost mult îmbunătățite, în cazul lui Hayssam, care n-a fost operat de gușă, ci de cancer.

Nu credeți că am intrat demult în sfera nesimțirii și disprețului absolut pe care aceste patrupede le manifestă față de noi ?

Și dacă tot veni vorba de Hayssam, hai să ne amintim și declarațiile mincinoase ale lui Titus Corlățean de la sfârșitul lui mai 2012, care spunea că tratatul de extrădare romano-sirian nu poate fi dus la bun sfârșit întrucât, în contradicție cu partea romana, partea siriană nu și-a îndeplinit îndatoririle (o nerușinare fără limite ca și cum un ‘dictator’ că Bashar  Al-Assad s-ar putea împiedica de cineva intr-o hotărâre deja luată !), cât și de cea a lui Traian Băsescu, de pe vremea când Corlățean era șeful comisieI de politică externă din Senatul României, în care preşedintele Traian Băsescu declara, la 16 noiembrie 2011, că aducerea lui Omar Hayssam în România nu este posibilă din cauza blocării la Comisia de politică externă din Senat a acordului de extrădare cu Siria, apreciind că ceea ce face Titus Corlăţean e un blocaj politic mai rău decât "corupţia lui Sorin Apostu".

Și să ne mai amintim că în Monitorul Oficial nr. 414 din 21 iunie 2012 a fost publicata Legea nr. 79/2012 pentru ratificarea Tratatului privind extrădarea dintre România și Republica Arabă Siriană,( semnat la București la 10 noiembrie 2010 deopotrivă de către Bashar Al-Assad și Traian Băsescu), la numai 1 zi, culmea !!!, după ce Adrian Năstase a fost condamnat definitiv și  ‘sinucis’.

De la acea dată s-a pus în mișcare marele aparat de partid diversionist al PSD-ului, întâi prin telenovela Năstase, continuând cu suspendarea președintelui, o diversiune neîntreruptă până la succesul celor doi puciști (reamintesc, ministrul de externe al  Luxemburgului i-a numit așa, despre care iar reamintesc că Ponta a afirmat că la întâlnirea pe care a avut-o cu el la Bruxelles, nu numai că s-a interesat de soarta lui Năstase ca vechi prieten, ba i-a transmis chiar multă sănătate și înalta lui considerație)

Iată un sir lung de coincidente.

Și acum o întrebare : crede cineva că Omar Hayssam, între timp în libertate în Siria, eliberat după ispășirea unei pedepse de 4 ani pentru colaborare cu un stat dușman (Israel), deci un pic de agent Mossad, va mai putea fi adus la termenul în care fusese prevăzut în România cu ăștia doi la putere ?

Sau  nu cumva apropierea de nucleul greu al PSD - Năstase, la care trebuie să-l adăugăm de data asta și pe cel mai greu – Iliescu, ar fi putut fi fatală pentru PSD ???  că doar nu se cuvine la vârsta senectuții ca onorabili ‘foști’ să-și petreacă timpul prin pușcării ??!!! Aici Atanasie Stănculescu se pare că la cei 85 de ani ai lui nu se încadrează nici la categoria de ‘onorabili’ și nici de ‘foști’ din moment ce locuiește în continuare la Jilava.

Din păcate tehnica asta diversionistă în care în fiecare zi se introduce o tema nouă în dezbatere, într-un sistem în scăriță în care țopăim continuu pe altă treaptă, funcționează cu o precizie de cronometru.

Să ni-l amintim pe Voiculescu răstignit în fotoliul Antenei personale, când cu acea aroganță extraordinară ne povestea fără rușine în ziua instalării în funcție a lui Ponta, cum și în cat timp îl vor suspenda pe Traian Băsescu (n-am înțeles de ce, că omul nu făcuse nimic, doar îi numea pupilul în funcția de prim ministru), adică în 60 de zile.

L-au suspendat după 59. Ținând cont că a fost într-o vineri și deci a avut o dilemă cu calendarul, îl iertăm că a întârziat cu o zi până luni, dar de uitat nu putem uita și de câte ori ne vine în minte acest episod, ne trec fiori.

Daca orice scelerat poate în țara asta să anunțe în prime time, cu aroganță și dispreț, un act criminal pe care dorește să-l comită, fără rețineri, cu lux de amănunte, fără rușine și fără consecințe, în plus mai și constatăm că tot ce a spus se și îndeplinește, atunci țara asta este muuult mai departe de Europa decât își închipuie chiar și cel mai înverșunat xenofob din occident !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu