marți, 3 iulie 2012

Un personaj sinistru cu nume de floare: “Capitanul Antonescu”


Ieri s-a publicat pe ‘surse’, dar s-a publicat, o lista completa cu ofiterii politicii romane. Pentru noi interesant a fost sa gasim acolo si o avansare blitz de la sublocotenent la capitan. Este vorba despre Crin Antonescu, capitanul Antonescu.

Tot incepand de ieri incoace, « Capitanu’ », in retorica garzii/consilierilor sai, a reusit sa jigneasca toate persoanele, toate institutiile, toti locuitorii acestei tari, Curtea Constitutionala este o rusine, presedintele ei – un politruc mediocru, presedintele camerei e obraznic, foarte obraznic chiar, de presedintele tarii nu mai e cazul sa amintim.

Se pare ca acest profesoras de istorie, repetent in facultate si care dupa cum am vazut si pe site-ul sau, are o lucrare de diploma cu numele ‘Conceptul de politica in opera lui Dante Aligheri’ (sic !), cunoaste la fel de multa politica cat Dante ! La istorie are insa, ca stie sau nu, niste preferinte : ii plac capitanii ! poate de aceea si-a si dorit si el sa ajunga capitan .

Capitanul Antonescu face in acest moment nimic altceva decat sa-si cante cantecul lebedei intr-un mod disgratios, ca un afon politic.

Persoanele pe care isi doreste, inconstient sau nu, sa le copieze sunt departe, foarte departe de ceea ce este el, reusind sa le intreaca doar in planul negativ al erorilor. De aceea o sa-i dedicam si noi doar ultima strofa dedicata altui ‘capitan’, acestui capitan, care, dealtfel este si singura care i se potriveste de minune.

"Bate vântul peste ape,
Trece timpul greu,
Noi mereu te plângem, frate,
Iar tu DORMImereu"


Am asistat la o noua rebeliune cu tenta revolutionara, de fapt insa, o sinucidere politica in direct !

Sa-ti fie tarana usoara, capitane Antonescu !

PS. Se pare ca a fost suficient sa isi regaseasca numele in 'imnul tineretii legionare', ca mintea lui valatucita sa creada ca , probabil, chiar lui i-a fost in mod profetic adresat:
"Sfânta tinerete legionara,
Cu piept calit de fier si sufletul de crin..."

Dar ...unde este cainele de paza al democratiei??? ...UNPR-ul domnului Oprea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu