marți, 21 iulie 2015

Opinia publica, manipularea si mania proletara

Ca sa distragem atentia de la lucruri importante ale momentului, ca de exemplu codul fiscal – cel mai important lucru pentru tara asta in momentul de fata – si pentru viitorul tarii asteia, rostogolim o falsa tema de interes national in botul opiniei publice, pe care in felul asta il si astupam, il si zdrobim putin, facandu-l in orice caz sa taca macar o perioada de timp.
Deci, in momentul de fata, opinia publica trebuie sa fie preocupata de alte teme decat soarta acestei tari care se cam joaca din multe puncte de vedere in aceasta perioada, asa ca hai sa nastem o tema de “interes national”, un viol colectiv care starneste oprobriul opiniei publice!
Daca n-as fi avut curiozitatea sa ma interesez despre ce si daca urmeaza sa-mi dau cu parerea, in momentul in care mi s-a varat sub nas petitia asta imbecila, as fi fost tentata s-o semnez in 20 de secunde. Stiu ca nu se poate guverna si nici conduce o tara cu petitii online! Totusi impactul emotional cand citesti asemenea “orori” este atat de mare, incat tentatia este de a reactiona imediat… si uite asa avem o coeziune de interese, idei si actiuni, ne grupam, ne inregimentam si defilam cu drag intr-o directive pe care ne-au ales-o altii!
Fals! Total fals! Si imbecil!
Justititia in cazul de la Vaslui si-a facut DATORIA in limitele permise de legislatia in vigoare la acea data (daca nu stiati, va anunt cu respect ca acest caz a avut loc pe 10 noiembrie 2014!!!), dupa care parlamentul nostru nebunatic a mai umblat pe ici pe colo, prin partile esentiale pe la codul penal (chiar dl Basescu spunea ca se impune asta – domn care e foarte vocal acum, in acest caz), bineinteles ca tot ce s-a facut, s-a facut romaneste, fara a deosebi capra de varza si punand totul otova, creand otova dispozitii legate de arestul preventive, mai avem intre timp si o hotarare a CCR care declara arestul la domiciliu neconstitutional, mai avem si inceperea urmaririi penale care inseamna incheierea necesitatii perioadei de preventie, mai avem si depasirea termenelor de 4 luni in arestul preventiv si ne ramane ce i-a ramas si judecatorului, cand a revenit acum la data declansarii „scandalului” la hotararea punerii in libertate pe durata desfasurarii procesului, si anume unica ramasa: controlul judiciar.
Eu va sfatuiesc decat sa scrieti petitii d-astea imbecile, care nu fac decat sa sfideze si sa incalce legislatiile, e adevarat proaste cum sunt! Dar totusii legi, sa incercati sa luati legatura, fiecare dintre inteligentii astia cu iscusinta scrisului, cu reprezentantul vostru direct in parlamentul asta istet si sa faceti presiuni puternice asupra lui! Ca dupa ce s-a convins pe sine, sa-s convinga si colegii ca acestelegi strambe trebuie indreptate! Dar nu mai pomeniti tampenii de genul „sa fie pedepsii conform legislatiei in vigoare”, pentru ca asa au si fost cercetati...iar pedepsiti nu au fost inca!
Daca vreti sa ramanem atat de prosti incat sa preferam 3 luni de arest preventiv + 4 luni de inchisoare dintr-o pedeapsa de 4 ani si 8 luni – vei cazul Necolaiciuc – dar luat repede de pe strada si bagat la beci, unei pedepse de 4 ani si 8 luni efectuate in intregime la incheierea corecta si clara, fara ambiguitati a cercetarilor si procesului, inseamna ca n-ati inteles nimic!
Luati-i pe baieti maine (pardon, pe o parte, ca inteleg ca unul s-a pus de acord cu victima, lucru la care se pare ca nu v-ati gandit), tineti-i prin arest inca 4 luni, familiile vor negocia, se vor plati daune si dupa cum mult mai bine decat mine va poate explica un jurist sau au facut-o alti jurnalisti, vor primi in final pentru cele 3-4 infractiuni comise, circa 15 ani, se va tine cont de faptul ca si-au recunoscut faptele, bîști, va disparea o treime din condamnare, vor ramane 9 ani, bîști va disparea si perioada de arest preventiv din pedeapsa, iar daca vor mai fi si cuminti si-si vor scrie memoriile, pardon, ca sunt tineri, ma rog gasesc ei ceva sa scrie acolo, li se va mai scadea o treime, asa ca peste vreo 4-5 anisori maximum ii avem din nou printre noi!

De ce va deranjeaza ca sunt si acum printre noi? Ce mi-e la 23 ce mi-e la 27? Ii vedeti in baston sau lipsiti de puterea de a mai face acest lucru? O data si inca o data?

PS.
Am mai auzit o tembela zilele astea, o inteligenta sclipitoare care a inceput sa rostogoleasca o alta tema imbecila zilele astea: aceea a castrarii chimice in cazul violatorilor si pedofililor.
Oameni buni, dar am devenit cu totii tampiti? ...incat sa cautam solutii pentru a "coabita" cu acesti monstri in loc sa-i izolam sau sa-i indepartam dintre noi? voi credeti cumva ca un violator ramas fara "scula" cu care lucreaza, se a apuca de pictat, iar un pedofil de creat piese lego???
Bineinteles ca pornirile lor vor ramane chiar daca le iei scula! si vor deveni - de exemplu - criminali, ca orice prost care a citit 2 tratate de psihologie si s-a interesat putin de tulburari comportamentale, stie demult ca in felul acesta, adica omorand efectul nu omori si cauza! Cauza ramane si se transforma in ceva mai grav :(
Dci, pentru mine, asta chiar ramane imbecilitatea zilei...cu castrarea chimica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu