luni, 6 iulie 2015

Ma uitam si eu la Realitatea TV, mai bine zis ascultam doar pana acum cateva minute, cand consternata la auzul catorva replici, am lasat deoparte ce faceam si mi-am aruncat si privirea… nu ca n-as fi recunoscut timbrul inconfundabil si tonul declamativ al duduii Lavinia Valcov, pardon, Sandru, ca nici ea, ca si dna Udrea, nu a avut prea multe in comun cu sotul ei… hotia definitiv nu! Cand a nascut la Strassbourg nici nu stia ca e in casa ei!! Iar cand platea medicii de acolo credea ca e pe cardul romanesc international de sanatate! Sau sunt eu o ingrata si dna Sandru are in spate o cariera europeana atat de bine remunerata incat a iesit demult din zona materiala a vietii, ramanand doar in cea spirituala!
Dom’le, femeia asta este la fel de impertinenta ca si Rares Bogdan, “dandy-ul” de serviciu al postului, care il numea aseara pe Varoufakis un “dandy mizerabil…”, in timp ce el purta sacou roz piersica, pantaloni albastri si pantofi bicolori in asorteu! 

Varoufakis este vesnic imbracat in culori inchise, iar chelia lui arata de 1000 de ori mai bine decat a lui Rareselu’, care oricum nu a ratat sa linga putin clanta dnei Iohannis en passant!Ah! sigur… nu se compara la pensat! Acolo mana romaneasca e mult peste oricare alta din Europa! Chiar si dl Oprea m-a facut azi sa ma uit de doua ori in oglinda! Era MULT mai bine pensat decat bine… poate o sa vorbim la un moment dat si despre culoarea parului acestui domn…
Dna Sandru – care cred ca se tutuieste cu tot globul – probabil ca se cunoaste cel putin cu toata Romania, daca nu cu toata Europa! – declama atat de mult si atat de prost, si nu de azi de ieri, ci de luni bune pe acest post, in ciuda infractorului de acasa, cu un tupeu iesit din comun, incat ma face sa ma intreb daca nu cumva Dl Gusa a adus-o pe ea din PIN via centura, la Realitatea? Sau invers? Ca vad ca cerem demisia celor care stranuta langa un preot sau e invitat la DNA, dar in viata de toate zilele, rusinea, etica sau deontologia profesionala nu mai functioneaza, chiar pe un post care propaga aceste valori de dimineata pana seara.
O sa va intrebati ce vina are saraca dna Lavinia ca sotul ei a furat timp de 12 ani!!! Sau de 10 ani in provincie, ea fiind departe de el, si doar 2 in Bucuresti, aproape de ea! Pai ce vina sa aiba? Exact aceeasi pe care o are orice alt om care este la curent cu o infractiune, dar se preface ca nu o vede pentru ca ii convine, devenind astfel un tainuitor sau favorizand infractorul, ca doar n-o sa-mi spuneti ca atunci cand dl Valcov, pe langa multele amante stabile pe care le avea, isi imbuna sotioara cu cadouri substantiale, plimbari etc, duduia Lavinia pleca de la premisa ca toate acestea provin din salariul lui de primar, pentru marirea caruia milita intr-una din emisiunile trecute cu un tupeu iesit din comun, uitand ca al sau sot, exact primar fusese! Si d-aia sunt asa de amarati.
Aceasta fiinta ar trebui sa dispara, macar o vreme. Traian Basescu a facut mai demult primul pas, impingand-o pe centura politicii, cred ca ar trebui sa mai faca si deontolgii de la Realitatea al doilea pas si s-o impinga pe centura jurnalismului. Asemenea specimene, cu emisiuni zilnice, de aproape 2 ore, aproape in prime time, sunt un afront la adresa bunului simt al oricarui cetatean afectat direct sau indirect de aceasta gasca penala fara sfarsit din Romania.
Macar de-ar fi inteligenta, de-ar avea carisma sau de ar realiza niste emisiuni senzationale incat sa ne faca sa o regretam, cum au fost de exemplu 2 penali invitati deunazi tot la Realitatea, cu dosare grele, care insa, pe temele pe care s-au exprimat, au spus numai lucruri inteligente si interesante.

Duduia Lavinia vorbeste mult si prost, rade intruna – ca proasta-n targ – si crede ca daca vorbeste mai tare si mai repede decat ceilalti este deja un hit. O asemenea impertinenta este de neimaginat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu